Но имаше и много енергия, така че това беше хубаво нещо!

Но имаше и много енергия, така че това беше хубаво нещо!

Вилината отгоре беше толкова уникално – по добър начин! Беше почти като салата от извара, където бяха смесени в целина и орехи и след това нарязаха на извара. Мислех, че в началото това е макетна извара! Но ние попитахме в края и всъщност беше органична долина. Салатата беше страхотна – ядох около 2/3 и преминах останалото на Мат.

Сок вегета отстрани! > Нашата среща беше следваща – 3d пъти с бебето! Дори повече от профила му, беше страхотно да видя ориентацията му там. Сега осъзнавам защо получавам всичките си ритници от дясната страна – и дупето му под ребрата ми през цялото време!

и тогава се ударихме в дома. Ричмънд изглежда далеч, но допълнителна информация това шофиране до къса помпа не е нищо!

При пристигането си спряхме до пекарната за дегустация на хляб с тиквички – днешното беше подобрение на вчерашната версия на лимон плюс сирена версия на царевичен хляб, която тази версия Беше доста добре! Все още бях пълен от обяд, така че имах само хапка от всеки.

Начало в гамата и чилин преди вечеря тази вечер!

Още публикации от Kath:

Имам навик да проверявам двора, когато се събудя, за да видя какво може да се е случило през нощта. Неща като дървета надолу, цветя цъфтят или снеговалеж. Аз се взирах в задния ни двор в нашите къщи в Шарлът и пролетта на Фрай, за да проверя времето, небето, сняг на тревата, преди да продължа през деня си. Спалнята на новата ни къща е изправена пред предната част, затова проверявам тревата бързо и след това по -късно в дълбочина от задната веранда, когато си правя снимки за закуска.

Но ето дворът, в който всичко започна !! Без сняг на земята, но чувам, че някои са на път …

спах с Дъки снощи, който е патицата на сестра ми, тя получи Великден 1991 г. Можете да видите младежката му поява в този пост. Той е възвишена баня!

Но тези две, Daffy и Pistachio, (също и на величините) също искаха. Може да е малко претъпкано и с трите (въпреки че страданията са спяли по този начин!). Но подозирам, че биха направили страхотни възглавници за майчинство! > Закуска тази AM беше микс от кисело мляко. Бях развълнуван да намеря гръцко кисело мляко в хладилника! Майка ми се закачи на разочарованието на портфейла на баща ми.

1 Контейнер Гръцки YogurtStrawberries (което донесох от вкъщи! Тъжно е, че някой изряза лука на дървената дъска за рязане и не го изтърках, така че ягоди има вкус като лук. Все още ги изядох, защото бяха скъпи и вкусни Отдолу) Половин бананадриз мед канела Nuttzo!

Липтън + вестник на татко

Днес съм тук в Хилсбъро, за да се отправя към бебешкия душ на Сара днес! Надявайки се да си правя бележки за всички бебешки съоръжения 🙂

Още публикации от Kath:

или летището на LA!

Хей приятели!

Днес беше толкова слаб ден. Прочетох на дивана с часове. Трябва да започна да работя утре !! Имам писане, презентации за срещата на върха, за да планирам, върха на върха, които да проследя, обаждания да се правят, писма за писане!

Следобедна закуска.

Добре е. Но не и да издухаме-куки-куки-тесто добро. Мисля, че PB чипът беше по -добър. Все пак топ 5 аромати обаче!

Не ми харесваше първата хапка, но до края бях продаден. Шоколадът отнема известно време!

Най -накрая организирах подправките

и ги поставих в съвпадащи контейнери. Част от комплект от моя магазин Opensky [в момента не се показва!?]. Щяхме да окачим хладния магнитен багажник, но тъй като този багажник вече беше вграден във вратата, решихме да не заемаме повече място. Определено съм един, който да обичам съвпадането!

Тази вечер беше винена вечер. Просто мина добре с атмосферата.

Проучете цвета.

swirl.

Вкус.

Процес.

Насладете се!

Не бягайте с ножици!

Отпивах малка чаша, докато готвях ..

приятелът на Мат Далас дойде на вечеря в последната му вечер като жител на Cville 🙁

Направихме местни говеждо бургери, хранени с трева на скара с домашни кифлички за хляб, домати за наследство, авокадо и много пресни местни зеленчуци: окру + чипс от къдраво зеле

ядях 3/4 и даде останалото на Мат. Нямах проблеми с моите зеленчуци, въпреки че 😉

забавен релаксиращ ден вкъщи. Само няколко дни, докато не съм в Голямата ябълка + Вятърният град!

Още публикации от Kath:

нищо като сутрешно бягане на плажа !!!

Art любезност на вашето наистина

това!

Бях в дълбок сън, когато Мат се събуди, за да възкликне: „Това е 7:30 !!!!“

Очевидно бяхме направили среща с Мат на Larbs, за да бягаме преди него стана твърде горещо.

Преди да го разбера, че бягам в пясъка !!

Ето няколко ключа за бягане на плажа:

отидете в началото на AM . Колкото по -рано е по -добре. Шапката е ключова. За съжаление изгревът беше отдавна и бяхме горещи. И беше трудно. Но имах добър бягане.

Имах възнамерявах да правя около 3 мили (тъй като бягането в пясък е трудно!), Но когато отидохме до един кей и обратно, спряхме за дишане пред къщата ни . Мислех, че сме приключили! Но момчетата искаха да продължат напред и ако попитате моите приятели, щяхте да знаете, че съм супер конкурентен, затова се затичахме на следващия кей.

Общо плажни мили: 5.1

завърших с поредица от йога пози в пясъка. Благодарих на Земята за великолепното ми бягане с малко целувка в чатаранга.

Закуска в буркан!

Мат направи бита банан чиа семена канела на канела и сложих моята в a почти празни медени печени канелени буркан с боровинки отгоре.

заден ход

кафене

adios!

Още публикации от Kath:

Изненадващо ми е по -лесно да стана и да отида на фитнес в дъждовни дни, а след това слънчеви. Мисля, че това има нещо общо с това, че трябва да карам колата си по всякакъв начин и факта, че ще бъде тъмно през целия ден. И така, отидох направо във фитнеса, след като станах тази сутрин.

но първо удовлетворявам леко мърморещ стомах, който викаше за закуска с половин банан + nuttzo комбиниране

във фитнеса Отново се справих с стълбището – този път няма пламъци – и завърших на Squirrelliptical. Спасявайки силата на мускулите си за скулптура утре!

Веднъж вкъщи реших 1) да имам или кисело мляко, или пюре и 2), че имаме много неща, които да използваме в хладилника, включително Kale. Понякога, когато взема решения за храна, мисля за това, което ще имам по -късно същия ден. Планирам да заведа кисело мляко на клас, така че в името на разнообразието имах пюрето (също да използвам зелето!)

Първо смесих чаша мляко, малък банан и a Шепа лед. След това добавих Kale до върха

и след това половин пакет от невероятно хранене и лъжица от перфектен Acai

Тогава трябваше да добавя малко замразено манго, защото текстурата беше ужасна. Всъщност този този пюре беше доста лош. Не се препоръчва! Някой от вас има ли перфектната рецепта за зелено чудовище? (И без чесън или пара – съжалявам Анджела!) Само правилните пропорции на зелените до банан до мляко. Използвате ли само замразени банани, за да не използвате лед?

Гранолата обаче идва силно препоръчително!

Червената мелница на Боб ме закачи с някои от техните закуски като предмети като гранола, гореща зърнени храни и мюсли. Трябваше да отворя хрупкавата кокосова гранола веднага вчера и е фантастично !!! Супер хрупкав и може да е дебел валцуван овес? Няма клъстери – просто супер хрупкав овес. Това е и перфектната сладост. И всъщност е доста разумна цена. Ммм!

Върнах се за малко повече, когато преминах на половината път през пюрето.

може да направи чаша кафе малко.

В момента слушам Ингрид Майкълсън на Grooveshark и извършване на компютърна работа.

xo

Още публикации от Kath:

yup, Отивам на диетата. Нищо освен зелева супа за 365 дни !!

просто се шегувам (току -що написах целувки!)

Това!

Но аз го направих за обяд:

Това беше една от най-лесните супи, които някога съм хвърлял заедно:

2 чаши предварително нарязани пакетирани зелета1 морков, нарязано1/ 2 чаша замразени размразени бараа бит нарязана на кубчета червен пипер1 чаша зеленчуков бульон (приготвена с вода и концентриран пакет от вегетариен бульон, който открих при търговец Joe’s за 1 чаша порции) 1 ч. Л. Сътхът 2 ч. Г. С. Сол + Pepperesear зеленчуци в зехтин и разбъркайте, докато се приготвят най -вече.

Направи купа с huuugeeee. Планът ми беше просто да ям каквото можех, но в крайна сметка ях цялото нещо! Вероятно около 2,5 чаши.

отстрани, петнах сирене на скара с отворен лице, направено с страхотна реколта висока пет и някаква пикантна мека гада, която Карън ни даде остатъци от празничното парти на кондо (имаме много повече и Някакво синьо сирене също!) Това сирене на скара беше толкова добро –

+ чай = топло и пълнене.

Имах пакет на прага си вчера от Daregal Gourmet – селекция от прясно Замразени билки, за да опитате. Трябва да призная, че мразя да купувам пресни билки, защото те винаги изглежда, че се гмутят върху мен до момента, в който съм готов да ги използвам (плюс, някои са толкова скъпи!), Така че това изглежда като чудесна алтернатива да разчита само на изсушени билки . Доставката на тях е малко стръмна, защото те идват на сух лед, но ако сте някой, който обича пресни билки, но ги използва само малко по едно, това може да е идеалното решение, тъй като те траят до 3 години във фризера.

Веднага отворих босилека (любимата ми билка) и го подуших – беше толкова свеж, колкото нашата градина! И днес използвах сместа за скара – това направи супата ми перфектно ароматна. Бях доста разочарован, когато открих огромни парчета лук в италианските и оригиналните смеси, така че ще ги дам на Karen 😥

дайте коза

Търсите уникални идеи за подаръци? Читателят Тара сподели този сайт на Oxfam с мен – това е страхотно! Купете на семейството си крокодил, 50 засадени дървета, училищни пособия, аварийна тоалетна!

Oxfam America Unwrapped

Още не съм го измъкнал от къщата. Бащата и брат на съпруга идват тук около 15:00, за да се отправят към играта на Пантерите и идват след това за вечеря (мисля, че ще направя супа, така че ще я имам два пъти подред!). Така че може да спася пазаруването на хранителни стоки за утре и просто да спра до магазина за 2 съставки на връщане от фитнеса. Или да ходите там след 3.

Виж се тази вечер 🙂

Още публикации от Kath:

Очевидно торнадо може да е влязъл през нашия район снощи?

Възможно е също така, защото Мат и аз се хвърлихме и се обърнахме до около 1 часа сутринта. Мисля, че това беше кафето на брънч 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 бях по -добре от него, но не можех да спя, защото той продължаваше да се движи !! Излишно е да казвам, че аз върнах алармата допълнителен час и отмених тренировката си. Сънят винаги отменя упражненията! ;

’twas добър ден за топла купа с овесени ядки 🙂

Днес направих голяма партида овес за моя офис !! Направихме ги на печката и аз ги транспортирам в Crockpot. Сигурно се надявам да запазят последователността си.

Моята коригирана рецепта за 10 порции излезе малко малко солена. Надявам се, че не забелязват!

Сложих някаква тиква в купата си, загрях я и след това се набрах на това, което приличаше на нормалния ми размер на порцията на бита банановия чиа овес.

гарниран с какаова меласа на Емили, кокосово масло (напълно пренасочено към това!), Кокосови люспи и спънка на TBSP: актуална бучка от Nuttzo (

сервирана в нова отворено небе: Сагаформа Купа. Обичайте дизайна на тези парчета! Работя, за да получа повече забавни купи и овесени софтуер в магазина 🙂

също включваща подходяща чаша. Дръжката прави парчето!

Пролетна смес!

Все още няма признаци на пяна, когато правим двойна партида 😥

Всичко остава във френската преса!

Не разклащайте масата … Кафе разливи

овесеният мекелмобил трябва да е на път!

Още публикации от Кат:

Събуждане на естествено до изгрев

неограничен Опции за закуска

овесени ядки!

Овес на треньора с банан, кифли, клъстер Cville и слънчогледово масло

гледане на къщи в HGTV

Пиене будна!

пране (без камилни щурци следващия път, моля!)

Кафето, което се разнася около къщата (и мини халба за мен!)

и нататък Последният ден от месеца: прехвърляне трудно спечелени пари в спестявания !! Най -доброто чувство в света.

плюс одитиране >

Четене

Обяд у дома

Неделна вечер вечеря

Още Хари Потър!

Имайте страхотна неделя!

Още публикации от Kath:

Първи ден обратно към помпата на тялото във векове (въпреки че направих собствената си BP верига в Ямайка! ). Класът беше пълен. Искам да кажа, опаковано до ръба! Цялото оборудване е взето. Но имаше и много енергия, така че това беше хубаво! Крис поведе класа нонстоп днес – без почивки между песните. Със сигурност получих добра тренировка.

Обядът беше почит към Ямайка: салата от ананас и морски дарове на крекери!

и под морски дарове имам предвид калай сардини в горчица сос. Бяха страхотни с крекерите за маслени царевични хляба!

Салата също беше страхотна – много зеленчуци, ананас, зехтин, мед, фъстъци.

Време е да се върнете на работа!

Още публикации от Kath:

пушена сьомга и зеленчукова фритата

Съпругът и аз правим доста кулинарен екип !! Снощи решихме да използваме остатъчната пушена сьомга и патладжан и тиквички от ср. Нощна вечеря на закуска днес. Резултатът? Frittata! И най -добрата част е, че издърпахме цялата тази закуска за около 10 минути.

За фритата (която беше производството на съпруга), ние нарязахме остатъка патладжан (4 унции) и тиквички (3,5 унции) и се запечени то в тиган. След това добавихме нарязана пушена сьомга (~ 2 унции). Също така добави малко сушен копър. След това добавихме 4 яйца, разбийте в купа за приготвяне и ги оставихме да готвят, докато почти го направят. Накрая, ние отгоре с 1 унция с намалено мастно италианско сирене и поставихме под бройлера за 5 минути, докато горната част не започне да кафява. Извадихме го от тигана и нарязахме на парчета с форма на пай. Прави 2 порции, около 225 kcal всяка.

Отстрани… .GAPEFRUIT

и Езекиел препечете със сладко и интелигентен баланс

Получих нови плодове от малина (всички плодове) от Trader Joe’s. Това е най -доброто сладко, което съм имал от известно време и е 30 kcal на tbsp.

Всички заедно с кафе за 423 kcal:

и аз съм приятно пълен!

Закуска №1

Тъй битове. ~ 93 kcal.

тренировка

петък сутрин = въртящ се клас !! Беше страхотен. Използвам въртящо се като мое време, за да зона навън от света. Мога да чуя инструктора и да следя това, което тя казва, но по време на всеки 1 минути скок или 9-минутно изкачване на хълм, просто сортирам мислите си. Това е доста освежаващо и разбира се, че е хубаво да изгорите и 450 kcal!

уикенд

Тази вечер правим коледни бисквитки, а утре отиваме при бабите на съпруга за Ранна коледна вечеря в Оукридж, Тенеси. Тръгваме на 8, така че ставаме, за да станем в твърд ход. Сега това е всеотдайност – ставане в 5:30, за да бягате в събота сутрин !! Мисля, че просто ще направим малко ходене в неделя, защото не искам да бягам 2 дни подред. Вероятно бих могъл да използвам и ден за почивка. Но ще бъда сигурен, че ще вляза в поне час разходки!

назад по -късно с повече неща….

Contents