Nutrition Diva rezimira logiku iza kalorijskog biciklizma ovako:

Nutrition Diva rezimira logiku iza kalorijskog biciklizma ovako:

Ponovno se hranite

Ako imate određena razdoblja u tjednu ili danu tijekom kojeg jedete veliki obrok ili veći broj kalorija, metabolizam možete zadržati povišenim i smršavjeti, a još uvijek izbjegavate izbjegavati Slanje signala vašem tijelu da je kalorije teško doći. Moja preporuka ljudima koji rade velike, voluminozne (60 minuta ili duže) vježbe svaki dan je jednostavno konzumiranje jednog velikog obroka nakon vježbanja kao svakodnevno “ponovno prikupljanje”. U ljudima koji rade ove vrste velikih vježbanja u određenim danima u tjednu, cilj bi trebao biti da dane u tjednu napravite dan na kojem imate veći “obrok za ponovnu hranu”. Ovo sam po sebi nije varanje, u kojem jedete bezbožne količine gadne hrane poput hamburgera i twinkiesa, već dan ili obrok gdje jedete više dobrih stvari, poput sjemenki, orašastih plodova, svježeg povrća, slatkog krumpir, yams, divlja uhvaćena riba, govedina hranjena travom itd. I ok, možda dodatni komad tamne čokolade.

Vježba

Ovaj bi trebao biti bez riječi, ali to Doista može biti faktor u ovakvim studijama koje gledaju na metabolizam. Uglavnom, uključivanje u fizičku aktivnost često će biti “Veliki izjednačivač” kada je riječ o tome radi li dijeta ili ne. Ako se vaš metabolizam usporava kao odgovor na ograničenje kalorija, tada ga jednostavno možete uzdignuti kroz stvari poput dnevnih šetnji, stojeće radne stanice, hladne termogeneze, treninga s utezima i intervala visokog intenziteta, a možda ćete trebati učiniti više od njih Vrsta aktivnosti od vašeg susjeda na istoj prehrani koja se čini da smršavite čak i kad leže na kauču.

isprobajte kalorijsko biciklizam

moj kolega podcast domaćin Nutrition Diva ima Sjajna epizoda pod nazivom “Kako razbiti visoravni za mršavljenje.” U njemu objašnjava koncept biciklizma kalorija, u kojem uključite više kalorijskih dana kako biste spriječili da se metabolizam usporava kao odgovor na trajno ograničenje kalorija. Kalorijski biciklizam pomalo je poput ponovnog hranjenja, ali drugačije jer su vaše ukupne neto kalorije koje se uzimaju u isto tijekom cijelog tjedna. Umjesto toga, više kalorija je naslagano u određenim danima. Nutrition Diva rezimira logiku iza ciklusa kalorija poput ove:

„Da biste izgubili kilograme, morate smanjiti unos kalorija. Ali ako to radite dovoljno dugo, vaše tijelo može igrati gadan trik na vama: može početi očuvati energiju snižavanjem brzine metabolizma. Rezultat? Ne sagorijevate toliko kalorija, a gubitak kilograma usporava – ili se u potpunosti zaustavlja. Iako se to čini najgora vrsta sabotaže, vaše tijelo zapravo pokušava paziti na vas. Vaš mozak guštera primijetio je da je zalihe hrane izgledalo kao da su već duže vrijeme. Pokušava povećati svoje šanse za preživljavanje u slučaju da se glad nastavi. Naravno, kada pokušavate smršavjeti, to nije od velike pomoći. Zaista ste zaglavili između stijene i tvrdog mjesta: mogli biste pokušati jesti još manje kako biste odbacili veću težinu, ali to samo potvrđuje sumnje vašeg mozga guštera u opuštenoj opskrbi hranom. Ili biste mogli pojesti više u nastojanju da vratite snažniju brzinu metabolizma – ali to teško da će pomoći u gubitku kilograma. Postoji način da nadmašuje stari mozak guštera: naziva se kalorijskim biciklizmom. ”

Na primjer, možete izmjenjivati više i niže dane unosa bez smanjenja ukupnog broja kalorija za tjedan, poput izmjeničnog 2.000 kalorija Na primjer, dani s 1.600 kalorijskim danima. Dakle, nema neto smanjenja kalorija, ali česti prekidači sprečavaju usporavanje vašeg metabolizma. Know more on, www.rehabnear.me

Dok se možda borite protiv bitke za uzbrdicu ako imate štedljivi metabolizam, pokušajte ponovno hranjenje, dosljedno vježbanje, i kalorijski biciklizam, i bit ćete na dobrom putu da bolje mršavljenje.

Ako imate više pitanja o tome možete li imati spor metabolizam, a zatim svoje misli ostavite na Facebooku.com /GetFitGuy Page!

metabolizam Slika ljubaznošću Shutterstock -a.

Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben insunol kupiti pogledajte ovu web stranicu Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Ublažavači bolova bez recepta zapravo vam mogu izazvati glavobolju. (Da ne spominjemo srčani udar.)

Autor Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 21. srpnja 2015. 1-minutno pročitana

Naša nedavna dvodijelna serija o prehrambenim vrhovima za smanjenje glavobolje bila je glavobolja Potaknut Facebook post iz Crista, koji pati od kroničnih glavobolja i završava, previše je Tylenol i Ibuprofen.

pitanje Crista bilo je dobro unaprijed: samo ovog tjedna, postojala su nova upozorenja o Ibuprofenu i Ostali NSAID bez recepta i povećani rizik od srčanog udara i moždanog udara. A postoji još jedan razlog zašto bi oni s glavoboljom možda htjeli smanjiti svoje oslanjanje na bez recepta. Kao što me podsjetio sljedbenik sljedbenika i ljekarne za dugogodišnje prehrane, podsjetio me, kronična uporaba ovih lijekova zapravo može izazvati glavobolju.

Što je glavobolja od skoka?

oni koji redovito koriste lijekove za glavobolju Ponovno glavobolje čim se lijek istroši, što potakne još jednu dozu i održava ciklus. (Glavobolje od skoka manje su vjerojatni da će se pojaviti kod ljudi koji redovito uzimaju ublažavanje bolova za druga stanja, poput artritisa.)

Najbolji način da se nosite s glavoboljama od skoka je prestati uzimati lijekove protiv bolova. Iako to često grubo ide tjedan ili dva, obično razbija ciklus. Metode bez lijeka koje sam naveo u ovoj epizodi mogu ponuditi malo olakšanja. Ako vam je bol jaka, vaš liječnik će vam moći dati alternativne lijekove za kontrolu boli dok se odvratite lijekovima koji uzrokuju problem.

za više o glavoboljima odbijanja (uključujući kada to treba Pogledajte liječnika za bol u glavobolji), pogledajte ovaj članak s klinike Mayo. I zahvaljujem JB -u na popunjavanju praznina u mom odgovoru!

Vidi također: Članak liječnika koji se pozivaju, kada se brinete o glavobolji.

Slika za ublažavanje bolova ljubaznošću Shutterstocka. < /P>

O autorici

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reanagel je licencirana nutricionistica s certifikatom certificirane od strane odbora i tvorac jednog od najzahtjevnijih zdravstvenih zdravlja iTunesa i fitness podcastovi. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

Intervalni trening visokog intenziteta povećava vam se otkucaji srca i pojačava metabolizam. Koje su vježbe koje možete koristiti za postizanje najboljih rezultata od HIIT -a? Pročitajte da biste saznali.

Ben Greenfield Groumit Guy 21. studenog 2014. 1-minutno pročitana

Prije sam napisao o kalorijskim paljenju i metabolizmu, povećavajući prednosti intervalnog treninga visokog intenziteta, ili HIIT – ali činjenica je da je većina studija na HIIT -u koristila stacionarni bicikl kako bi podigla otkucaje srca sudionika.

Ali što ako nemate bicikl, ne sviđa vam se Na bicikl ili vam je samo dosadno bicikl? Je li raditi HIIT s drugim vrstama protokola, poput vježbi tjelesne težine, jednako učinkovit?

Vidi također: Kako ući u biciklizam

nedavna studija pod nazivom „Usporedba odgovora na dva Prekidani protokoli vježbanja visokog intenziteta “, razmotrili su upravo to, posebno istražujući hoće li raditi burpees umjesto vožnje biciklom dalo iste rezultate HIIT-a. Ova studija koristila je protokol od 4 ponovljenih borbi od 30 sekundi napora na biciklu ili u izvođenju burpeja. Svaki je dvoboj isprepleten s 4-minutnim aktivnim razdobljima oporavka.

Ispada da je u usporedbi s biciklizmom, tjelesna vježba za tjelesnu težinu poput burpee-a dobiva iste korisne prednosti kardiovaskularnog i metabolizma kao i HIIT-bez vas-bez vas Morate loviti bicikl!

Naravno, ako vam se ne sviđaju burpees i još uvijek želite alternativu pedaliranju, mogli biste pokušati skakati dizalice, skokove Lunge-a, brze push-up-a, ili bilo koju drugu vježbu tjelesne težine koja vam brzo povećava otkucaje srca.

Imate li više pitanja o najboljem načinu da povećate otkucaje srca? Krenite na Facebook.com/getfitguy i postavite svoja pitanja ili se pridružite razgovoru tamo!

Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Kreatin je aminokiselina u prirodi koja se nalazi u mišićnom tkivu crvenog mesa i morskih plodova. Ali najpoznatiji je u fitness zajednicama kao dodatak koji se koristi za brzo regeneraciju energije u mišićima tijekom intenzivnih aktivnosti kao što su sprintanje i dizanje utega.

BROCK ARMSTRONG GITY GUY 11. srpnja 2018. 5-minutno čitanje

Prošlo je dosta vremena otkako je članak o momku nazvanom Do dodaci za izgradnju Muscle Building Work prvi put dotaknut temom kreatina, pa i ja Shvatio je da je vrijeme da se dublje zaroni.

Kreatin ostaje jedan od najpopularnijih dodataka mišićnim građevinama najmanje posljednjih deset godina. Ankete su pokazale da sami Amerikanci troše oko 14 milijuna dolara godišnje na dodatke kreatinu.

Što je kreatin?

kreatin je organska kiselina proizvedena u jetri, gušterači i bubrezima koja pomaže pomaže Nabavite stanice, posebno stanice u mišićnom tkivu, energijom. Također možete dobiti egzogeni (iz vanjskih izvora) kreatin od jedenja mesa (uključujući ribu), ali većina entuzijasta za fitness ima tendenciju da svoj dodatak u obliku (prah ili kapsula).

Istina je da kreatin zapravo nije sve tako fantastično ili čarobno. To je samo aminokiselina. Obično se pohranjuje kao kreatin fosfat u vašim mišićima dok se ne koristi kao energija tijekom aktivnosti visokog intenziteta (ili treninga) koje traju manje od oko 30 sekundi. Da, to je brzi plamenik.

Koristi za kreatin

gutanje kreatina iz bilo kojeg izvora povećava energiju dostupnu putem onoga što se naziva fosfagen put (vrlo brza proizvodnja ATP-a), zbog čega ga mnogi koriste mnogi ljudi U sobi s utezima.

Budući da vaše tijelo koristi kreatin kao izvor energije visokog intenziteta i kratkog trajanja, smatralo se da će također pomoći u izgradnji mišića. Hipoteza je da, ako možete sabirati 150 kilograma za osam ponavljanja bez kreatina, ako prije vježbanja popnete neki kreatin, možda ćete moći preslikati 150 kilograma za 9 (ili možda 10) ponavljanja. To lagano povećanje performansi tijekom vježbanja zapravo vam može pomoći u izgradnji dodatnog mišića.

Ali kao što ste vjerojatno pogodili, Creatin ne gradi magično mišiće ako također ne srušite vježbanje ili barem angažirajte U nekoj intenzivnoj fizičkoj aktivnosti. I iako su mnoge studije pokazale mišićnu dobit i performanse koristi od kreatina, čini se da svaka osoba odgovara na isti način na to, a neki ljudi koji nemaju koristi. Neki ljudi imaju prirodno visoke zalihe kreatina u svojim mišićima i jednostavno ne dobivaju efekt pojačanja energije od dodatnog. Vitamin B je sličan. Imati premalo u vašem sustavu može se osjećati sporo, ali dobivanje više nego što vam treba, ne čini vas super energičnim – usprkos tome što će vam reći industrija energetskog pića. Pogledajte članak Nutrition Diva pod nazivom Do B vitamini daju vam energiju za više informacija o tome.

Nekoliko je studija dodataka kreatinu provedeno na trkačima i biciklistima, a iako se čini obećavajućim zbog povećanja energije, jedan glavni nedostatak je što često uzrokuje određeni debljanje ne-mišića što u sebi može u sebi može uspori te. Studija dodatka kreatina od strane istraživača po imenu Ziegenfuss pokazala je da gutanje kreatina rezultira većom količinom unutarćelijske vode (težina vode) koja na skali može iznositi kao jedan do dva kilograma debljanja. Dakle, čak i ako sprinter ima više energije iz kreatina, vjerojatno će se izgubiti na pokretanju dodatne težine vode niz stazu.

Protivnički i kreatin

Zanimljiva upotreba kreatina je u pomaganju da ostanete u formi s godinama. Studija nazvana suplementacija kreatina i trening otpora kod ranjivih starijih žena otkrila je da su starije žene koje su uzimale dodatke kreatinama pokazale značajna poboljšanja u vitkoj mišićnoj masi i funkciji mišića.

Ostale studije o kreatinu otkrile su da je korisno za kognitivno funkcionira i. Prema klinici Mayo, ljudi također koriste oralni kreatin za liječenje određenih poremećaja mozga, kongestivnog zatajenja srca i lokalnog kreatina, čak se mogu koristiti i za liječenje starenja kože.

stranice

12Next ›Posljednji» SVE Sadržaj je ovdje samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Brock Armstrong Guy FIT

Brock Armstrong bio je domaćin podcasta Guy-a između 2017. i 2021. On je certificirani lider za fitness AFLCA grupe s oznakom u prijenosnoj opremi , NCCP i CAC trener triatlona i TNT certificirani trener trčanja. Također je u Odboru savjetnika za Institut Primal Health Coach i član gostujućeg fakulteta Instituta za ljudski potencijal.

Pratite Facebook LinkedIn Pinterest Pretplatite se na postavljanje momaka Podcast Spotify Google Stitcher

Naslovi vrište: zasloni su poput pukotine! Ekrani okreću mozak vašeg djeteta u kašaju! No, jesu li tableti, pametni telefoni i prijenosna računala – da ne spominjemo TV – stvarno tako loše? Ovog tjedna, pametni psiholog dr. Ellen Hendriksen uronio je u istraživanje kako bi prikazao istinu iz fikcije.

Ellen Hendriksen, doktorat Psihologa pametnog psihologa 15. rujna 2017. 6-minutna čitatepisoda #169 Play pause Slušanje zaslon Vrijeme za djecu: 3 pitanja koja biste trebali postavljati da trenutno imamo problema s reprodukcijom na safariju.

Contents